Pasta de anghinare cu masline verzi
PrinteazaPasta de anghinare cu masline verzi din: usturoi, masline verzi, capere, inimi de anhinare, ulei de masline.
- un catel de usturoi pisat
- oo cana de masline verzi fara samburi
- o lingura de capere clatite cu apa si scurse
- o cutie sau un borcan de 400 g inimi de anghinare
- ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-un blender sau robot de bucătărie, mixaţi usturoiul, măslinele, caperele, inimile de anghinare. Adăugaţi treptat ulei de măsline, până se transformă într-o pastă. O putefi servi cu felii de pâine rumenită la cuptor. Pasta rezistă 2 zile la frigider.
Pasta de anghinare cu masline verzi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pasta de anghinare
- https://www restaurantedelux ro/pasta-de-anghinare-cu-masline-verzi html
Foarte buna pasta de anghinare