Crap cu sos de rosii

Printeaza

 Crap cu sos de rosii

Ingrediente:Crap cu sos de rosii

  • 2 crapi de mărime potrivită
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 500 g bulion
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele curăţat şi spălat îl tai în bucăţi pe care le ştergi cu un şervet şi le prăjeşti în uleiul încins. Rume­neşti în ulei ceapa tăiată mărunt, adaugi bulionul, pătrunjelul verde tocat mărunt, sare şi piper după gust.

Laşi sosul 10 minute la foc domol, apoi pui şi peştele prăjit. Mai fierbi la foc potrivit încă 25 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.