Rosii umplute cu parmezan si busuioc
PrinteazaRosii umplute cu parmezan si busuioc din: rosii, mozzarella, busuioc, pesmet, bacon, sare, piper.
- 4 rosii mari
- 150 g mozzarella
- 2 fire busuioc
- 150 g pesmet
- 100 g bacon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180C. Se spala rosiile si se taie de la fiecare cate un capacel, la 1 cm de cotor.
Se golesc rosiile cu atentie impreuna cu mozzarella zdrobita, busuiocul tocat si jumatate din cantitatea de pesmet. Se sareaza, se pipereaza si se umplu rosiile.
Se taie fasii baconul si se amesteca impreuna cu restul de pesmet. Se presara peste rosii, se introduce totul in cuptor si se coace circa 15 minute.
Se scot rosiile din cuptor si se servesc calde.
Rosii umplute cu parmezan si busuioc
Pofta buna!
De incercat reteta asta!