Salata de anghinare cu feta

Printeaza

Salata de anghinare cu feta din: anghinare, zeama de lamaie, fasole boabe, ulei de masline, pasta tahini, usturoi, sare, piper, ardei gras, ceapa de apa, feta.

Ingrediente:Salata_de_anghinare_cu_feta

  • 8 capatani de anghinare
  • zeama unei lamai
  • 2 cutii de fasole boabe
  • 3 linguri de ulei de masline
  • o lingura de pasta tahini
  • un catel de usturoi zdrobit
  • sare si piper dupa gust
  • un ardei gras fasii
  • o ceapa de apa tocata
  • 200 g feta rupta in bucatele

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi feliati anghinarea şi puneti-o într-un bol cu apă şi zeamă de lămâie timp de 10 minute. Scurgeţi conservele de fasole. Scurgeţi anghinarea şi fierbeti-o în apă cu sare 10 minute, până se înmoaie.

Strecurati-o, treceti-o pe sub un jet de apă rece şi puneti-o peste fasole. Adăugaţi ardeiul fâşii şi ceapa tocată. Bateţi uleiul cu zeama de lămâie rămasă, pasta tahini şi usturoiul şi potriviţi de sare şi piper.

Turnaţi dressingul peste anghinare şi fasole, presăraţi bucăţile de feta, amestecaţi şi serviţi.

Salata de anghinare cu feta

Salata_de_anghinare_cu_feta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.