Spuma de sparanghel cu sunca si salata de ceapa rosie din: unt, sparanghel, smantana, lapte, usturoi, spanac, gelatina, oua, sunca, ceapa, ulei, lamaie, nasturel. Ingrediente: 1 lingură de unt 250g de sparanghel tăiat fin 300ml de smântână pentru friscă 200ml de lapte 1/2 căţel de usturoi, tăiat felii 1 mână de spanac tânăr 2 1/2 […]
Sparanghel cu somon fume din: sparanghel, somon, smantana, branza, unt, fistic, prosciutto, lamaie, mac, sare, piper. Ingrediente: 10 fire de sparanghel verde 300 g somon fume 100 g smântână dulce 30 g brânză cu mucegai 30 g unt 20 g fistic 4 felii de prosciutto ulei măsline zeamă de lămâie mac sare piper Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Pra complicata reteta asta!