Minitorturi cu mascarpone si fructe

Printeaza

Minitorturi cu mascarpone si fructe din: pandispan, glazura de gelatina, mascarpone, frisca, zahar pudra, suc de lamaie, fructe de sezon, jeleu de fructe rosii.

Ingrediente:Minitorturi_cu_mascarpone_si_fructe

  • 1 blat de pandispan cu cacao
  • 1 plic praf de glazura de gelatina
  • 400 g mascarpone
  • 300 ml frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • fructe rosii de sezon
  • 200 ml jeleu de fructe rosii

 

Mod de preparare:

Se aşază blatul într-o formă de tort. Se amestecă gelatina cu 2 linguri de frişcă lichidă şi se lasă să se înmoaie.

Se bate mascarpone cu zahăr şi suc de lămâie. Se adaugă frişca şi se înglobează. Se dizolvă gelatina la bain- marie şi se adaugă la compoziţia de lapte.

Se toarnă pe blat, se nivelează şi se dă la frigider cel puţin 4 ore. Se scoate tarta din formă, se mai lasă puţin la frigider şi se decorează cu fructe.

Minitorturi cu mascarpone si fructe

Minitorturi_cu_mascarpone_si_fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.