Pulpa de miel marinata cu garnitura de pilaf cu ciuperci si rosii umplute cu oua din: pulpa de miel, orez, ciuperci, zarzavat, ceapa, cimbru, sare, piperunt, rosii, oua, sos alb vin rosu.
Ingrediente:
1,500 kg pulpă de miel
200 g orez
200 g ciuperci
100 g zarzavat
1 ceapă
cimbru
sare
piper
150 g unt
12 roşii potrivite
3 ouă
1 lingură sos alb
1/21 vin roşu
Mod de preparare:
Pulpa se pune într-un vas de sticlă sau porţelan cu zarzavatul şi ceapa tăiate, cimbru, piper boabe şi vinul. Se lasă la macerat 24 ore, întorcîndu-se din cînd în cînd.
Zarzavatul din marinată se scoate şi se dă la cuptor, într-o tavă cu unt şi sare circa 1 oră.
Pe parcurs se stropeşte cu zeama din marinată pînă ce s-a rumenit. Se scoate carnea şi se face sosul cu puţină făină şi zeama din marinată apoi se strecoară.
Pulpa tăiată felii se aşază pe un platou garnisită cu pilaful de ciuperci şi roşiile umplute cu ouăle fierte tocate amestecate cu sosul alb, sare, piper, şi verdeaţa tocată.
Sosul se serveşte la sosieră şi se pune puţin pe friptură.
Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir din: pulpa de miel, rozmarin, ghimbir, suc de ghimbir, sare, piper. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, […]
Pulpa de miel cu cartofi si lamaie din: pulpa de miel, ceapa, sare, piper, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, coacaze rosii, cartofi, oregano. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este […]
Pulpa de miel cu rozmarin si usturoi din: pulpa de miel, rozmarin, usturoi, ulei vegetal, sare, piper. Ingrediente: 1 pulpa de miel 4 crengute de rozmarin 4 catei de usturoi 2 linguri de ulei vegetal sare piper Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Dezosati pulpa de miel. Atunci cand osul […]
Pulpa de miel cu ierburi de Provence din: pulpa de miel, ierburi, rosii, piper, ulei, ceapa, usturoi, vin, morcovi, dovlecel, rozmarin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1,2 kg pulpă de miel fără os 2 linguriţe ierburi de Provence 50g roşii din conservă sau uscate 1 lingură boabe de piper verde 3 linguri ulei de măsline 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.