Salată de măsline cu parmezan si busuioc

Printeaza

Salată de măsline cu parmezan si busuioc din: masline verzi, masline negre, lamaie, ulei de masline, zeama de lamaie, parmezan, rozmairn, coriandru, busuioc.

Ingrediente:Salata_de_masline_cu_parmezan_si_busuioc

  • 100 g masline verzi fara samburi
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 1/2 lamaie
  • pentru sos:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite cu zeama de lamaie
  • 50 g parmezan ras
  • rozmarin
  • coriandru
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Freacă energic uleiul de măsline cu zeama de lămâie, încorporează parmezanul ras. Aromatizează cu rozmarin, coriandru şi busuioc tocat fin. Intr-un castron, pune măslinele împreună cu felii de lămâie.

Stropeşte cu sosul aromat |j şi lasă la rece 30 de minute ca să se întrepătrundă aromele. Salata merge de minune alături de peşte la grătar sau la cuptor.

Salată de măsline cu parmezan si busuioc

Salata_de_masline_cu_parmezan_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.