Salată de măsline cu parmezan si busuioc
PrinteazaSalată de măsline cu parmezan si busuioc din: masline verzi, masline negre, lamaie, ulei de masline, zeama de lamaie, parmezan, rozmairn, coriandru, busuioc.
- 100 g masline verzi fara samburi
- 100 g masline negre fara samburi
- 1/2 lamaie
- pentru sos:
- 3 linguri ulei de masline
- 2 lingurite cu zeama de lamaie
- 50 g parmezan ras
- rozmarin
- coriandru
- busuioc
Mod de preparare:
Freacă energic uleiul de măsline cu zeama de lămâie, încorporează parmezanul ras. Aromatizează cu rozmarin, coriandru şi busuioc tocat fin. Intr-un castron, pune măslinele împreună cu felii de lămâie.
Stropeşte cu sosul aromat |j şi lasă la rece 30 de minute ca să se întrepătrundă aromele. Salata merge de minune alături de peşte la grătar sau la cuptor.
Salată de măsline cu parmezan si busuioc
Pofta buna!