Tofu cu Legume la Tigaie din: tofu, ardei rosu, dovlecel, ceapa rosie, usturoi, ciuperci, sos de soia, ulei de susan, sare, piper, paprika, seminte de susan si coriandru. Această rețetă vegană de tofu cu legume la tigaie este perfectă pentru cei care caută o opțiune sănătoasă, plină de arome și ușor de preparat. Este ideală […]
Legume la gratar cu rozmarin
PrinteazaLegume la gratar cu rozmarin din: vanata, dovlecei, ardei grasi, ceapa rosie, rosii cherry, usturoi, lamaie, rozmarin, sare, piper.
- 1 vanata
- 2 dovlecei
- 4 ardei grasi (2 rosii si 2 galbeni)
- 1 ceapa rosie
- 8 rosii cherry
- 5-6 catei de usturoi
- 1 lamaie
- ulei de masline
- rozmarin proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălăm foarte bine legumele. Curăţăm ceapa şi ardeii. Tăiem vânătă felii şi le presarăm cu sare, pentru a elimina apa.
După 20 minute spălăm feliile de vânătă şi le tamponăm cu un şervet.
Dovleceii îi tăiem felii lungi, ardeii îi porţionăm fâşii, iar ceapa o tăiem rondele.
Punem toate legumele într-un vas, le presarăm cu sare şi piper şi stropim cu ulei de măsline.
Le amestecăm cu grijă, pentru a fi toate unse uşor cu ulei. Le punem pe grătarul bine încins şi le întoarcem imediat ce s-au rumenit.
Le scoatem pe farfurii.
Le stropim cu ulei de măsline, zeamă de lămâie, asezonăm cu sare, piper şi usturoi mărunţit şi ornăm cu crenguţe de rozmarin.
Legume la gratar cu rozmarin
Pofta buna!
Pilaf de Orez Basmati cu Legume
Pilaf de Orez Basmati cu Legume din: orez basmati, supa, ceapa, morcovi, ardei, mazare, usturoi, ulei, sare, piper, turmeric, coriandru. Descoperă secretul unei mese sățioase și pline de arome cu acest pilaf, o rețetă care transformă ingredientele simple într-un festin culinar. Perfect echilibrat din punct de vedere nutrițional și plin de gust, acest pilaf este […]
Pofta buna!