Supa crema de ciuperci cu legume
PrinteazaSupa crema de ciuperci cu legume din: ciuperci, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.
- 0,5 kg ciuperci
- 1 ceapa
- 1 telina mica
- 1 ardei gras
- 1 pastarnac
- 1 morcov
- sare
- 2 linguri cu ulei
- patrunjel
Mod de preparare:
Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa, felina, păstârnacul, ardeiul gras şi morcovul întregi şi, după ce au fiert, se scot legumele întregi şi se potriveşte de sare.
Separat se fierb ciupercile spălate, curăţate şi tăiate şi, când sunt gata, se adaugă puţin câte puţin amestecul de supă, având grijă să nu fie prea zemos
Se adaugă uleiul, se lasă să dea în câteva clocote şi se potriveşte de sare. La final, amestecul se pune la pasat în blender şi se subţiază cu zeama de supă după preferinţe.
Supa crema de ciuperci cu legume
Pofta buna!