Aperitiv cu fasole si ciuperci

Printeaza

Aperitiv cu fasole si ciuperci din: ciuperci, fasole, usturoi, sare de mare, patrunjel verde, ulei de masline.

Ingrediente:Aperitiv_cu_fasole_si_ciuperci

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 250 g fasole alba boabe
  • 2 catei de usturoi
  • sare de mare
  • patrunjel verde
  • 100 ml ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte de preparare, pui fasolea să se înmoaie.

A doua zi, o fierbi la foc mediu, schim­bând apa de 2 ori, la inter­val de 20 de minute.

După ce ai înlocuit apa a doua oară, continui fierberea la foc mic, până când boabe­le se înmoaie.

Dacă se ridi­că la suprafaţă coji, le îndepărtezi. Scurgi apa şi treci fasolea prin maşina de tocat sau o transformi în pastă cu ajutorul robo­tului de bucătărie.

Cureţi şi zdrobeşti ustu­roiul. Toci fin pătrunjelul spălat şi scurs. în pasta de fasole, încorporezi 50 ml ulei, usturoiul, pătrunjel tocat fin şi un praf de sare.

Cureţi ciupercile, le speli şi le îndepărtezi picioruşele.

Le aşezi într-o tavă, le stropeşti cu ulei şi le intro­duci în cuptor până se înmoaie.

După ce s-au răcit ciupercile, le tai în fâşii subţiri. Serveşti pasta pe felii de baghetă graham prăjite, cu felii de ciuperci deasu­pra.

Decorezi cu pătrunjel verde.

Aperitiv cu fasole si ciuperci

Aperitiv_cu_fasole_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 

Platou

Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale

Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, miere, afine, biscuiti, rozmarin. Cu ocazia evenimentelor speciale, un platou de aperitive elegante poate aduce o notă de rafinament și bucurie. În acest articol, vă vom dezvălui o rețetă nouă și inedită pentru un platou ce combină deliciul fructelor proaspete cu […]

Platou

Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale

Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, prosciutto, salam, crackers, hummus, guacamole, masline, rodie, busuioc sau menta. Un platou festiv cu aperitive alese este piesa centrală a oricărei petreceri sau ocazii speciale. În acest articol, vă vom dezvălui cum să creați un platou impresionant, plin de arome și texturi delicioase. Descoperiți […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.