Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, miere, afine, biscuiti, rozmarin. Cu ocazia evenimentelor speciale, un platou de aperitive elegante poate aduce o notă de rafinament și bucurie. În acest articol, vă vom dezvălui o rețetă nouă și inedită pentru un platou ce combină deliciul fructelor proaspete cu […]
Aperitiv cu fasole si ciuperci
PrinteazaAperitiv cu fasole si ciuperci din: ciuperci, fasole, usturoi, sare de mare, patrunjel verde, ulei de masline.
- 500 g ciuperci proaspete
- 250 g fasole alba boabe
- 2 catei de usturoi
- sare de mare
- patrunjel verde
- 100 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Cu o seară înainte de preparare, pui fasolea să se înmoaie.
A doua zi, o fierbi la foc mediu, schimbând apa de 2 ori, la interval de 20 de minute.
După ce ai înlocuit apa a doua oară, continui fierberea la foc mic, până când boabele se înmoaie.
Dacă se ridică la suprafaţă coji, le îndepărtezi. Scurgi apa şi treci fasolea prin maşina de tocat sau o transformi în pastă cu ajutorul robotului de bucătărie.
Cureţi şi zdrobeşti usturoiul. Toci fin pătrunjelul spălat şi scurs. în pasta de fasole, încorporezi 50 ml ulei, usturoiul, pătrunjel tocat fin şi un praf de sare.
Cureţi ciupercile, le speli şi le îndepărtezi picioruşele.
Le aşezi într-o tavă, le stropeşti cu ulei şi le introduci în cuptor până se înmoaie.
După ce s-au răcit ciupercile, le tai în fâşii subţiri. Serveşti pasta pe felii de baghetă graham prăjite, cu felii de ciuperci deasupra.
Decorezi cu pătrunjel verde.
Aperitiv cu fasole si ciuperci
Pofta buna!
Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale
Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, prosciutto, salam, crackers, hummus, guacamole, masline, rodie, busuioc sau menta. Un platou festiv cu aperitive alese este piesa centrală a oricărei petreceri sau ocazii speciale. În acest articol, vă vom dezvălui cum să creați un platou impresionant, plin de arome și texturi delicioase. Descoperiți […]
Pofta buna!