Flan de spanac

Printeaza

Flan de spanac din: spanac, oua, smantana, sare, piper, oua de prepelita.

Ingrediente:Flan_de_spanac

  • 400 g spanac
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • 4 oua de prepelita

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, se bat ouăle bine si se amestecă cu smântână. Se adaugă spanacul bine spălat şi tăiat, sare şi piper şi se amestecă.

Se toarnă acest amestec într-un vas de cuptor si se pun ouăle de prepeliţă. Se dă vasul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Este bun si cald, si rece.

Flan de spanac

Flan_de_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.