Ardei grasi umpluti cu branza de capra
PrinteazaArdei grasi umpluti cu branza de capra din: ardei grasi, usturoi, branza telemea de capra, ulei de masline, miere, sare.
- 10-12 ardei grasi micuti
- 5 catei de usturoi
- 500 g branza telemea de capra
- 100 ml ulei de masline
- 20 ml miere
- sare
Mod de preparare:
Spălăm ardeii şi le scoatem cotorul cu grijă, pentru a nu se crăpa. Curăţăm usturoiul şi îl tocăm mărunt.
Zdrobim brânza cu o furculiţă. Amestecăm brânza cu usturoi şi cu miere şi stropim cu ulei de măsline.
Umplem ardeii cu amestecul de brânză. Stropim totul cu ulei de măsline.
Ii aşezăm cu scobitura în sus într-o tavă şi îi coacem în cuptorul încins timp de 25 de minute, la foc mediu.
Ardei grasi umpluti cu branza de capra
Pofta buna!