Cartofi umpluti cu spanac si parmezan
PrinteazaCartofi umpluti cu spanac si parmezan din: cartofi, oua de prepelita, spanac, ulei, parmezan, suc de lamaie, seminte de pin, ulei.
- 4 cartofi
- 4 oua de prepelita
- 600 g spanac
- o lingura ulei
- 100 g parmezan ras
- sucul unei lamaie
- 50 g seminte de pin
- o lingura ulei
Mod de preparare:
Cartofii se spală foarte bine şi i se pun la fiert în coajă. Spanacul se spală şi se scurge bine. într-o tigaie, se încinge uleiul şi se pune spanacul.
Se scutură tigaia şi se sotează spanacul aproximativ 10 minute. Se scoate din tigaie, se lasă la răcit şi se amestecă cu sucul de lămâie şi parmezanul ras.
Cartofilor li se scobeşte un gol care se umple cu spanacul sotat. Deasupra se pun seminţele de pin şi un ou de prepeliţă prăjit şi se serveşte.
Cartofi umpluti cu spanac si parmezan
Pofta buna!