Limbă de vită cu măsline şi arpagic
PrinteazaLimbă de vită cu măsline şi arpagic din: limba de vita, arpagic, morcovi, masline kalamata, boabe de piper rosu, suc de rosii, lamai, vin alb.
- 1 1/2 kg limba de vita
- 1/2 kg arpagic
- 2 morcovi
- 200 g masline kalamata
- 1 lingurita boabe de piper rosu
- 2-3 linguri suc de rosii
- 2 lamai
- 200 ml vin alb
Mod de preparare:
Speli limba şi o fierbi aproximativ 1 oră. în aceeaşi apă, pui să fiarbă morcovii şi 2 cepe curăţate. Când sunt gata, mixezi legumele fierte şi cureţi limba de pieliţă, după care o tai în felioare. Pui la fiert felioarele de limbă într-o cratiţă împreună cu zarzavatul mixat, felii subţiri de lămâie, boabele de piper şi sucul de roşii.
Opăreşti măslinele. Cureţi restul de ceapă şi o fierbi în vin, într-un vas mic. După ce s-au înmuiat cepele, le pui în cratiţă şi le laşi să mai fiarbă câteva minute împreună cu măslinele.
Limbă de vită cu măsline şi arpagic
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/limba-de-vita-cu-masline-si-arpagic html