Supa obisnuita din carne de gaina

Printeaza

Supa obisnuita din carne de gaina

Ingrediente:Supa obisnuita din carne de gaina

  • 1 găină-1,200 kg
  • 100 g ceapă
  • 1 ţelinâ
  • 1 linguriţă rasa de sare
  • 5 boabe de piper
  • 3 1/2 l apă.

 

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se pune la fiert în apă rece, se spumează, se pune zar­zavatul curăţat intreg, sarea, piperul, şi se strecoară după ce fierbe circa 2 ore.

Se serveşte cu una din garniturile specificate în reţetele respective.

Car­nea se poate servi rasol cu sos de hrean, sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.