Tortellini cu branza
PrinteazaTortellini cu branza din: tortellini cu branza, unt, usturoi, patrunjel, cascaval.
- o punga tortellini cu branza
- 2 linguri unt
- 2 catei usturoi
- cateva fire patrunjel
- 100 g cascaval
Mod de preparare:
Se pun pastele umplute cu brânză la fiert, în apă cu sare, aşa cum prevăd instrucţiunile de pe pachet.
După ce au fiert, se scurg bine şi se trec prin jet de apă rece. Intr-o tigaie cu unt topit se căleşte usturoiul feliat şi apoi se scoate.
In acelaşi ulei în care s-a călit usturoiul, se pun pastele scurse de apă şi se călesc aproximativ 2-3 minute.
Se presară caşcaval, se trage vasul de pe foc, se amestecă uşor şi se servesc cu pătrunjel fin tocat.
Tortellini cu branza
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tortellini cu branza