Chiftelute cu broccoli si fulgi de ovaz

Printeaza

Chiftelute cu broccoli si fulgi de ovaz din: broccoli, fulgi de ovaz, usturoi, oua, morcov, sare, piper, cimbru, ulei de masline.

Ingrediente:Chiftelute_cu_broccoli_si_fulgi_de_ovaz

  • 500 g broccoli
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 2-3 catei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • sare
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita cimbru uscat maruntit
  • 30 ml ulei de masline

 

Mod de preparare:

Speli broccoli şi îl fierbi în apă clocotită pentru 3-4 minute, până se înmoaie uşor. Laşi să se răcească şi toci broccoli mărunt sau îl zdrobeşti cu furculiţa. Amesteci toate ingredientele într-un castron şi laşi vasul acoperit timp de 30 de minute.

Formezi chifteluţe pe care le rumeneşti în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le consumi lângă un sos de iaurt aromat cu usturoi.

Chiftelute cu broccoli si fulgi de ovaz

Chiftelute_cu_broccoli_si_fulgi_de_ovaz

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Se fac chiftele si din broccoli? … ciudat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.