Supa de piept de gaina

Printeaza

Supa de piept de gaina

Ingrediente:Supa de piept de gaina

  • 2 piepţi de pasăre
  • 1 salată verde potrivită
  • 100 g tapioca (sau gris)
  • 2 găl­benuşuri
  • 1/2 pahar lapte
  • 50 g frişcă lichidă
  • 1 albuş
  • 1 ceapă
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Un piept de pasare se fierbe 15 minute într-un 1 supă de pasăre, 1/2 1 apă, sare şi 1 ceapă.

Salata se taie julien scurt şi se fierbe cu tapioca în supă 15 minute, după ce a fost scos pieptul. Al doilea piept crud se toacă mărunt, se pisează cu albuşul, sarea şi frişca lichidă cu care se fac chenele.

Supa se leagă cu gălbenuşurile şi laptele şi la servit se pun şi chenelele fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.