Ciorba de pasare cu orez

Printeaza

 Ciorba de pasare cu orez

Ingrediente:Ciorba de pasare cu orez

  • 2 pulpe pui
  • 2 l apa
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 1/2 telina
  • 1 ceasca bors
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o asezi la fiert in apa, iar separat fierbi orezul. Cureti morcovul, ţelina si ceapa, dai radacinoasele pe razatoarea cu ochiuri mari, tai ceapa marunt, apoi le calesti in ulei cu putină apa.

Ciorba de pasare cu orez1

Cand s-au inmuiat putin, le adaugi in oala , pui si orezul fiert si lasi pe foc. Speli si dai rosiile pe razatoare, le adaugi in ciorbă si cand e aproape gata torni borsul fiert in prealabil si presari verdeata tocata.

Ciorbă de pasare cu orez

Ciorba de pasare cu orez

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.