Ghiveci de Legume cu Linte Verde: Mâncare Vegetariană Nutritivă și Aromată din: linte verde, cartofi, morcovi, ceapa, ardei gras, rosii, ulei de masline, usturoi, apa, sare, piper, patrunjel. Explorați bogăția și savoarea unui ghiveci de legume cu linte verde, o rețetă perfectă pentru zilele în care căutați ceva sățios, sănătos și plin de gust. Combinând […]
Ghiveci de legume cu verdeata
PrinteazaGhiveci de legume cu patrunjel din: cartofi, dovlecei, morcovi, vinete, rosii, usturoi, praz, ardei verde, ceapa, ulei, capere, sare, piper, dafin, patrunjel.
Ingrediente
- 0,5 kg cartofi
- 0,5 kg dovlecei
- 0,5 kg morcovi
- 0,5 kg vinete
- 0,5 kg rosii
- 1 capatana de usturoi
- 1 praz
- 1 ardei verde
- 2 cepe mari
- ulei
- capere
- sare
- piper
- dafin
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa, prazul şi ardeiul tăiate solzi se călesc în ulei. Se adaugă în ordine: morcovii, vinetele, cartofii şi dovleceii tăiaţi rondele.
Se adaugă apă, fără să se depăşească nivelul zarzavaturilor;
Când sunt bine fierte, se adaugă roşiile decojite şi tăiate cubulete mici, usturoiul tocat mărunt, sarea, piperul şi dafinul.
Se mai lasă pe foc 10 minute. Verdeaţa se adaugă după ce se îndepărtează de pe foc.
Ghiveci de legume cu verdeata
Pofta buna!
Ghiveci de legume cu ienibahar: O reteta sănătoasă și plină de arome
Ghiveci de legume cu ienibahar: O reteta sănătoasă și plină de arome din: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecei, ardei, rosii, usturoi, ulei de masline, ienibahar, sare, piper, patrunjel. Ghiveciul de legume este o mâncare tradițională, plină de savoare, care aduce în farfurie aroma și prospețimea sezonului. Adăugarea de ienibahar transformă această rețetă într-o experiență culinară de […]