Reteta zilei: Dovlecei crocanti
PrinteazaDovlecei crocanti din: dovlecei, oua, pesmet, parmezan, oregano, busuioc, boia de ardei, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 dovlecei, taiati sub forma de bețe
- 2 oua
- 2/3 cana pesmet
- 2/3 cana parmezan ras
- 1 lingura oregano uscat
- 1 lingura de busuioc uscat
- 1 lingurita boia de ardei
- Sare si piper
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C. Se spala dovleceii bine. Intr-un bol mediu, combinati parmezanul ras, pesmetul, oregano, busuiocul, boiaua și amestecati pentru a se combina. Intr-un alt castron mediu, bateti oualele.
Scufundati fiecare bucata dovlecel in amestecul de ou și dati prin amestecul de pesmet. Puneti intr-o tava pe hartie de copt si dati apoi la cuptor pentru 25 de minute. Serviti simple sau cu sos dupa preferinta.
Dovlecei crocanti
Pofta buna!
Nu mai e sezonul dovleceilor
Nu am facut niciodata dovlecei crocanti
Cam ciudata reteta asta de dovlecei crocanti
As zica ca e interesanta, nu ciudata
Cand apar promit ca fac si eu