Miel marocan

Printeaza

O reteta delicioasa de miel marocan din: ceafa de miel, boia iute, scortisoara, rosii in bulion, usturoi, masline, patrunjel verde, smantana si lipie.

 

 

Ingrediente:Miel marocan

  • 500 g ceafă de miel
  • 2 linguri de boia iute
  • 3 linguriţe scorţişoară măcinată
  • 800 g roşii cu bulion (conservă)
  • 2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 2 linguri măsline negre
  • pătrunjel verde tocat
  • câteva linguri smântână şi lipie pentru servire.

 

 

 

Mod de preparare:

Carnea de miel, cubuleţe, se căleşte bine, pe toate părţile, într-o tigaie de teflon, fără grăsime.

Se presară boia şi scorţişoară şi se lasă circa 3 minute, până ce intră aromele.

Se adaugă roşiile, usturoiul, măslinele felii, pătrunjelul; se acoperă şi se fierbe 30 minute, până ce se frăgezeşte carnea.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

O retetă marocană fantastică de miel

Miel marocan pentru masa de Paşte

O reteta de miel marocan pentru masa de paste din: pulpa de miel, faina, rosii, stafide, supa de miel, ulei de masline, usturoi, ceapa, cimbrisor verde, rozmarin, turmeric, scortisoara, sare, piper, boia si ierburi aromate. Ingrediente: 1 pulpa de miel 3 linguri faina 400 g rosii 100 g stafide 350 – 400 ml supa de […]

 

O retetă marocană fantastică de miel

Miel marocan in cuscus

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.