Briose din oua batute cu ceapa si sunca
PrinteazaBriose din oua batute cu ceapa si sunca din: oua, ceapa verde, sunca de praga, unt, patrunjel, sare, piper.
- 6 oua
- 2 fire ceapa verde
- 250 g sunca de Praga
- 50 g unt
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi şunca în cubuleţe. Puneţi o tigaie la încins şi căliţi şunca în unt câteva minute, amestecând frecvent; scoateţi bucăţelele de şuncă folosind spumiera.
Intr-un bol, bateţi ouăle, puneţi pătrunjelul şi ceapa tocate mărunt, bucăţelele de şuncă (păstraţi câteva pentru ornat), sare şi piper.
Ungeţi formele de brioşe cu unt din tigaia în care s-a prăjit şunca şi puneţi amestecul de ou în forme. Lăsaţi-le la cuptor, la foc mediu, până se încheagă ouăle.
Când sunt gata, scoateţi-le din forme, ornaţi cu bucăţele de şuncă şi puneţi-le pe un platou.
Briose din oua batute cu ceapa si sunca
Pofta buna!
Nu mi-au iesit deloc 🙁