Orez cu sofran si ceapa

Printeaza

Orez cu sofran si ceapa din: orez basmati, ceapa verde, sofran, apa, sare.

Ingrediente:Orez_cu_sofran_si_ceapa

  • 100 g orez Basmati
  • 2 cepe verzi
  • 1 pliculet sofran
  • 1 cana de apa
  • sare

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa, se trage la tigaie 2-3 minute, se adaugă orezul spălat şi se căleşte şi el 3-4 minute.

Se pun 100 ml apă şi pliculeţul de şofran, se potriveşte de sare şi se pune la cuptor 15-20 min.

Orez cu sofran si ceapa

Orez_cu_sofran_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.