Piept de curcan în sos de vin şi struguri negri

Printeaza

Piept de curcan în sos de vin şi struguri negri din: carne de curcan, sare, piper, vin rosu, struguri negri, zahar brun, ulei, nucsoara, scortisoara, otet balsamic.

Ingrediente:Piept de curcan

  • 250 g carne de curcan/portie
  • sare
  • piper
  • vin rosu
  • struguri negri
  • 1 lingura zahar brun
  • ulei
  • nucsoara
  • scortisoara
  • otet balsamic

 

Mod de preparare:

Condimentezi carnea şi o prăjeşti în puţin ulei până este pătrunsă. Scoţi carnea şi adaugi 1 lingură de zahăr brun, îl laşi să se caramelizeze puţin apoi adaugi strugurii. Stingi cu vinul, adaugi condimentele, oţetul balsamic şi laşi sosut-pe foc până se îngroaşă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.