Tajine: Povestea și Gustul Tradiției Marocane – De la Origini la Rețeta Autentică. Tajine-ul, un simbol al gastronomiei marocane și nord-africane, are o istorie fascinantă, împletind tradiția culinară cu influențe culturale diverse. Vasul de gătit tajine și felul de mâncare cu același nume, reprezintă o combinație armonioasă de ingrediente și metode de preparare care reflectă […]
Turtite delicioase
PrinteazaTurtite delicioase din: faina, zahar tos, sare, drojdie, ou, zahar vanilat.
Ingrediente:
- făină cât cuprinde
- 1 lingură de zahăr tos
- 1 linguriţă sare
- 1 cub de drojdie amestecată cu puţin lapte
- 1 ou
- 1 plic zahăr vanilat
Mod de preparare:
Turtite delicioase: Frămânţi din toate ingredientele o cocă potrivită pe care o laşi puţin să crească, întinzi aluatul, apoi tai turtiţele şi le prăjeşti pe ambele părţi într-o tigaie cu ulei.
Poftă bună!
Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean
Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, rosii, fulgi de ardei rosu, sare, piper, busuioc, parmezan. Descoperiți o rețetă de paste cu creveți și sos roșu care vă va purta direct în inima bucătăriei mediteraneene. Aromele suculente și gustul divin vă vor cuceri. Ingrediente: 250g de paste […]
Un preparat simplu si bun.