Paste cu sparanghel, rosii si masline
PrinteazaPaste cu sparanghel, rosii si masline din: fundite, spranghel, rosii cherry, masline, sare, piper, busuioc.
- 250 g fundite
- un manunchi de sparanghel
- 100 g rosii cherry
- 75 g masline
- sare
- piper
- busuioc uscat
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj; Se curăţă tulpina de sparanghel. Se taie din partea de jos 2 cm. Se taie apoi mugurii, iar tulpina rămasă se toacă în cubulete;
Intr-un vas cu apă fiartă se pun mugurii la fiert pentru 3 minute, apoi se scurg şi se trec printr-un jet de apă rece şi se pun separat într-un vas (se folosesc numai mugurii, din restul se poate face o supă cremă de sparanghel);
Se amestecă într-un castron pastele cu sparanghelul, roşiile şi măslinele şi se potriveşte cu sare, piper şi busuioc.
Paste cu sparanghel, rosii si masline
Pofta buna!