Pizza cu blat biscuit

Printeaza

Pizza cu blat biscuit din: faina, sare, margarina, lapte de soia.

Ingrediente:Pizza_cu_blat_biscuit

  • 175 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 25 g margarina
  • 125 ml lapte de soia
  • topping

 

Mod de preparare:

Puneţi făina şi sarea într-un bol mare şi frământaţi margarina cu degetele până când se formează mici fărâme de cocă. Faceţi o gaură în mijlocul compoziţiei cu făină şi adăugaţi tot laptele odată. Amestecaţi cu o lingură până când se formează coca.

Pregătiţi un pat de făină alături şi puneţi coca. Frământaţi cu mâna de 4-5 ori. Aluatul este acum gata şi poate fi pus într-o formă de pizza sau, după ce formaţi o bilă din cocă, întindeti-o cu mâna până când ajunge la forma dorită.

Folosiţi coca imediat şi adăugaţi topping-ul dorit. Lăsaţi pizza să se coacă în cuptor timp de 20-25 min. la o temperatură de 200° C.

Pizza cu blat biscuit

Pizza_cu_blat_biscuit

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.