Pastravi in sos de vin
PrinteazaPastravi in sos de vin din: pastravi, ceapa, morcov, vin rosu, telina, supa falsa de legume, tije de telina, foaie de dafin, cimbru, ulei, sare.
- 4 pastravi
- o ceapa
- un morcov
- 300 ml vin rosu
- 1/2 tija telina
- 120 ml supa falsa de legume
- o foaie de dafin
- o lingurita cimbru
- o lingura ulei
- sare
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu ulei se călesc ceapa tăiată peştişori, morcovul rondele, ţelina cuburi mici. Se adaugă cimbru, foaia de dafin, sarea şi se stinge cu vin.
Se lasă pe foc încă 5 minute. Intre timp, se prepară supa falsă, iar legumele se asază în tava de cuptor si se acoperă cu legumele.
Se pun peştii deasupra si se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se poate servi peştele cu legume sau acestea pot fi pasate Si fierte apoi cu 1/2 linguriţă amidon.
Pastravi in sos de vin
Pofta buna!