Supă minestrone de Jamie Oliver: ulei de masline, bacon, ceapa, morcovi, telina apio, dovleac, rozmarin, salvie, rosii, fasole boabe, alune de padure, supa de legume, varza, paste integrale, frunze de busuioc, paine. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 140 de grame de bacon tăiat mărunt 2 cepe tocate fin 2 morcovi dați pe […]
Minestrone cu mazare
PrinteazaMinestrone cu mazare din: ceapa, rosii, morcovi, radacina de patrujel, radacina de telina, ulei de masline, supa de legume, boabe de mazare, boabe de fasole, dovlecel, sare, piper.
- 1 ceapa
- 400 g rosii
- 250 g zarzavat de supa (morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina)
- 2 linguri ulei de masline
- 1,5 l supa de legume
- 50 g boabe de mazare
- 1 conserva boabe de fasole alba
- 1 dovlecel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie ceapa felii. Se opă¬resc roşiile, se decojesc, se curăţă de cotoare şi pulpa se taie cuburi.
Se curăţă zarzavatul de supă şi se taie bucăţi. Intr-o tigaie se încing 2 linguri de ulei şi se căleşte ceapa.
Se adaugă roşiile şi zarzavatul de supă, se toarnă supa şi se fierbe cca 5 min.
Se taie felii dovlecelul şi se scurg boabele de fasole.
Se adaugă în supă cu boabele de mazăre şi se lasă să mai fiarbă 5 min.
Se potriveşte de sare şi piper.
Minestrone cu mazare
Pofta buna!
poate iti place si:
Supă minestrone de Jamie Oliver
Minestrone cu naut
Minestrone cu naut din: ulei de masline, ceapa, telina, morcovi, usturoi, rosii, suc de rosii, paste, naut, oregano, cascaval, spanac, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă roşie de dimensiune medie 1/4 rădăcină de ţelină mică 3 morcovi 2 căţei de usturoi 2 l suc de roşii 2 borcane (800 g) roşii întregi […]
Pofta buna!