Tarta cu branza si smochine din: aluat de patiserie, smochine, ceapa rosie, branza albastra, ulei de masline, otet balsamic, zahar brun, cimbru, rucola. Ingrediente: 300gr aluat de patiserie 3 smochine proaspete 2 cepe rosii 50gr brânză albastră 1 lingură de ulei de măsline 1 lingură de oțet balsamic 1 lingurita zahar brun 1 praf cimbru […]
Tarta cu rosii, bacon si cascaval
PrinteazaTarta cu rosii, bacon si cascaval din: faina, unt, sare, lapte, bacon afumat, cascaval ras, oua, rosie, nucsoara, piper.
pentru aluat:
- 200 g faina
- 100 g unt
- un praf sare
- 100 ml apa sau lapte
pentru umplutura:
- 150 g bacon afumat
- 200 g cascaval ras
- 3 oua
- o rosie
- nucsoara
- piper
Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele pentru aluat si se frământă. Se înveleşte apoi în folie de plastic şi se dă la rece 30 de minute.
Se întinde aluatul şi foaia se transferă în forma de copt. Se înţeapă cu o furculiţă.
Pentru umplutură, se prăjeşte baconul tăiat cubuleţe într-o tigaie fără ulei.
Ouăle se bat ca pentru omletă, se amestecă cu smântână si apoi cu caşcavalul. Se potriveşte gustul de nucşoară şi piper.
Se pune amestecul peste aluatul din tavă, apoi baconul si feliile de roşii şi se coace.
Tarta cu rosii, bacon si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Tarta cu dovleac si branza
Tarta cu dovleac si branza din: aluat de patiserie, dovleac, smantana, oua, branza albastra, sare, piper. Ingrediente: 300gr aluat de patiserie 200gr dovleac 100 ml smantana 2 ouă 70gr brânză albastră sare si piper Mod de preparare: Taiati cuburi dovleacul. Intindeti foaia de aluat si transferati intr-o tava, intepati cu o furculita. Bateti ouăle […]
Pofta buna!