Ardei umpluti cu branza telemea din: ardei, branza telemea si branza de vaci, unt, marar, ceapa, rosie. Ingredinete: 4 ardei 1 ceapa 200 gr. brinza telemea 50-100 gr. brinza de vaci 1 lingura marar tocat 50 gr. unt 1 rosie Mod de preparare: Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, […]
Ardei umpluţi cu salată de vinete şi roşii
PrinteazaArdei umpluţi cu salată de vinete şi roşii din: ardei gras, vinete, ceapa, rosii, ulei, sare.
- 1 kg ardei gras
- 1 kg vinete
- 1 ceapa medie
- 500 g rosii
- 150 ml ulei
- sare
Mod de preparare:
Spălaţi ardeii, tăiaţi-le un „capac”, curăţaţi-i de cotoare şi seminţe. Tocaţi mărunt ceapa sau daţi-o pe răzătoarea mică.
Opăriţi roşiile,, decojiţi-le, scoateţi partea cu sâmburii şi lăsaţi-le puţin să se scurgă, cu gaura în jos; tăiaţi-le apoi mărunt.
Coaceţi vinetele, curăţaţi-le, lăsaţi-le să se scurgă bine de zeamă şi tocaţi-le fin, cu un satâr din lemn.
Bateţi vinetele cu uleiul, ceapa, roşiile tocate şi sare. Umpleţi ardeii cu salata de vinete cu roşii şi lăsaţi-i la frigider cca 30 min.
Scoateţi din frigider, tăiaţi ardeii în jumătăţi, pe lungime, şi servaţi-i imediat, ornaţi cu feliuţe de roşie şi verdeaţă.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Ardei umpluti cu carne de vita
Ardei umpluti cu carne de vita din: carne de vita, lapte, ou, pesmet, sos worchestershire, ceapa, usturoi, sare, mustar, piper, ardei gras, ketchup, zahar brun, paine. Ingrediente: 1/2 kg carne tocata de vita ½ cana lapte 1 ou ¾ căna cu pesmet 1 lingură sos worcestershire ½ cana ceapa tocata 2 catei usturoi, mărunțit ½ […]
Pofta buna!