Ciorbă de fasole cu afumătură si legume

Printeaza

Ciorbă de fasole cu afumătură si legume din: fasole alba, ceapa, morcov, albitura, telina, ardei verde, cimbru, foi de dafin, afumatura, piper, sare.

Ingrediente:

  • 300 g fasole albă
  • 400 g ceapă
  • 300 g morcov
  • 100 g albitură
  • 200 g ţelină
  • 200 g ardei verde şi roşu
  • 3 crenguţe de cimbru
  • 4 foi de dafin
  • 2 kg de afumătură (costiţă, coaste sau ciolan)
  • 2 g piper
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Fasolea boabe se fierbe jumătate, se scurge şi se adaugă peste zarzavatul care a fost curăţat, spălat, tocat cubuleţe şi călit uşor. Afumătură se spală, se opăreşte şi se pune la fiert.

Când este aproape fiartă, se amestecă împreună cu fasolea şi zarzavatul, se adaugă suc de roşii, cimbru şi se fierbe până când fasolea este moale.

Se dă gust cu sare şi piper.

Ciorbă de fasole cu afumătură si legume

 

Mancare Fasole

Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească

Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, bulion, frunze de dafin, leustean. Ingrediente: 400g fasole boabe 250g afumătură (costiță, cârnați sau kaizer) 1 ceapă mare 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ardei gras 3 roșii medii sau 200ml suc de roșii […]

retete

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]

retete

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească din: fasole verde, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de tomate, supa de legume, sare, piper, leustean. Descoperă secretul unei ciorbe de fasole verde cu afumătură delicioasă, o rețetă tradițională românească plină de savoare și arome autentice. Află […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.