Pui a la Hanul lui Manuc

Printeaza

Pui a la Hanul lui Manuc

Ingrediente:

  • 2 pui (circa 1,750 kg)
  • 400 g roşii
  • 6 ardei graşi
  • 4 fire ceapă verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură tarhon
  • 200g ciuperci
  • 200 g orez
  • 200 g ficat
  • 150 g unt
  • sare
  • cimbru
  • apă
  • 1/2 l supă
  • 10 g zahăr

 

Mod de preparare:

Pui a la Hanul lui Manuc: frig puii la cuptor incins, 10 minute. taie apoi sferturi şi se aşază în cratiţă cu roşiile curăţate şi tăiate; ardeii la fel, verdeaţa, ceapa şi ustu­roiul tăiate mărunt şi ciupercile bucăţi.

dau la cuptor cu sare. cimbru, zahăr, puţină supă, vin şi 80 g unt, circa 50 minute.

servesc pe platou adinc cu verdeaţă. Separat se serveşte pilaf cu ficat .

 

Pofta buna!

 

 

Banane Prăjite cu Unt și Zahăr – Un Desert Simplu și Savuros

in: banane, unt, zahar brun, scortisoara, inghetata. Vă invităm să descoperiți un desert rapid și delicios, care va cuceri cu siguranță orice papile gustative: bananele prăjite în unt și zahăr! Această rețetă ușor de preparat aduce un plus de dulceață și savoare bananelor, […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Un deliciu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.