Cartofi la tigaie cu rozmarin

Printeaza

Cartofi la tigaie cu rozmarin din: cartofi, ulei, usturoi, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Cartofi_la_tigaie_cu_rozmarin

  • 0,5 kg cartofi
  • 50 ml ulei
  • 3 capatani usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Cartofii se curată şi se taie cubulete şi se amestecă cu usturoiul, rozmarinul, sarea şi piperul.

Se prăjesc în baie de ulei până capătă o culoare rumenă deschisă. Se adaugă apoi piper şi sare după gust.

Se amestecă cu frunze de rozmarin proaspăt şi se servesc calzi, cu o salată alături.

Cartofi la tigaie cu rozmarin

Cartofi_la_tigaie_cu_rozmarin

Pofta buna!

 

 

 

 

retete

Supa crema de cartofi cu patrunjel

Supa crema de cartofi cu patrunjel din: cartofi, sare, lapte, sare, ceapa, piper, unt, piper cayenne, faina, ketchup, patrunjel. Ingrediente: 3 cartofi 1 1/2 lingurite sare 450 ml lapte 1/4 sare aromata 2 felii ceapa mare 1/8 lingurita piper 3 linguri unt 1 praf piper cayenne 2 linguri faina 3 linguri ketchup 1 lingurita patrunjel […]

retete

Crochete de cartofi cu branza de vaca si ciuperci

Crochete de cartofi cu branza de vaca si ciuperci din: cartofi, pesmet, faina, oua, ciuperci fierte, telemea de vaca, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi pesmet făină 4 ouă 250 g ciuperci fierte 100 g telemea rasă de vacă ulei sare piper   Mod de preparare:   Cureți cartofii, îi tai cubuleţe şi îi […]

retete

Chec de cartofi cu ciuperci si cascaval

Chec de cartofi cu ciuperci si cascaval din: cartofi, oua, cascaval, piper, sare, ciuperci, unt, orez, patrunjel.   Chec sarat cu ciuperci Chec aperitiv cu ciuperci si branza Chec aperitiv cu ardei si ciuperci   Ingredinte: 1 kg cartofi 4 oua 150 gr. cascaval piper sare 300 gr. ciuperci 100 gr. unt 100 gr. orez […]

 

retete

Cartofi cu sos pesto

Cartofi cu sos pesto din: cartofi, frunze de busuioc, usturoi, seminte de pin, branza de oaie, ulei extravirgin de masline, sare. Ingrediente: 500 g cartofi 20-30 frunze de busuioc câțiva căței de usturoi 1-2 linguri semințe de pin 1-2 linguri brânză rasă de oaie ulei extravirgin de măsline sare   Mod de preparare: Speli frunzele […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.