Hamburger vegetarian fara gluten din: faina, supa de legume, ulei, usturoi, cimbru, maghiran, boia dulce, piper, sare, salata verde, rosii, patrunjel. Ingrediente: 500 g faina seitan (gluten de grau) 275 ml supa de legume 5 linguri ulei 2 linguri praf de usturoi 1/2 lingurita cimbru 1/2 lingurita maghiran 3 lingurite boia dulce piper sare […]
Hamburger cu alune
PrinteazaHamburger cu alune din: ceapa, dovlecei, ulei, nuci, migdale, alune, carne tocata, ou, pesmet, sare, piper, chifle, rosii, salata verde, sos remoulade.
- 1 ceapa
- 100 g dovlecei
- 2 linguri ulei
- 50 g amestec de nuci, migdale si alune
- 400 g carne tocata
- 1 ou
- 2 linguri pesmet
- sare
- piper
- 8 chifle albe pentru hamburgeri
- 2 rosii
- 8 frunze de salata verde
- 6 linguri sos remoulade
Mod de preparare:
Se taie cubuleţe ceapa şi dovleceii şi se călesc. Se toacă nucile şi se adaugă. Se scot şi se frământă cu carnea tocată, ou şi pesmet.
Se condimentează. Se modelează 8 chifteluţe. Se pune pe grătar o bucată de folie de aluminiu unsă cu ulei şi | se dispun chifteluţele; se frig 7-8 min. Se taie roşiile în felii.
Pe chiflele tăiate pe jumătate se aşază câte o frunză de salată, roşii şi chifteluţe. Se garnisesc cu sos remoulade şi se acoperă cu restul de jumătăţi de chifle.
Hamburger cu alune
Pofta buna!
poate iti place si:
Hamburger vegetarian fara gluten
Pofta buna!