Steak de vita cu garnitura de legume
PrinteazaSteak de vita cu garnitura de legume din: vinete, dovlecei, ardei grasi, sare, usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, piper, pulpa de vita, rosii, ceapa rosie, capere.
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 2 ardei grasi
- sare
- 2 catei de usturoi
- 5 linguri suc de lamaie
- 4-5 linguri ulei de masline
- piper
- 4 fripturi din pulpa de vita (a 180 g)
- 4 rosii
- 1 ceapa rosie
- 1 lingura capere
Mod de preparare:
Se taie legumele. Se sărează vinetele şi se lasă să se scurgă. Se toacă usturoiul, se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi 4 de ulei. Se ung legumele, se frig 10 min. Se şterge carnea, se condimentează şi se stropeşte cu ulei. Se frige 8 min.
Se taie mărunt roşiile şi ceapa. Se amestecă cu caperele şi se condimentează. Se servesc toate.
Steak de vita cu garnitura de legume
Pofta buna!