Rulade cu ficatei din: piept de pui, paine, slanina, ficatei, ou, sare, piper, ceapa, morcov, untura, vin alb, tije de telina, marar verde si supa de carne. Ingrediente: 2 bucati piept de pui 1 felie de paine 50 g slanina proaspata 50 g ficatei 1 ou sare piper 2 cepe 1 morcov 1 lingura untura […]
Rulade de dovlecei cu telemea
PrinteazaRulade de dovlecei cu telemea din: busuioc, ceapa, smantana, miere, dovlecel, telemea de oaie, ceapa verde, cimbru, ulei de masline.
Ingrediente:
- 3 fire busuioc
- 1 ceapa
- 300 g smantana
- 1-2 lingura miere
- 1 dolecel verde
- 1 dovlecel galben
- 200 g telemea de oaie
- 1 lingura rondele de ceapa verde
- 1 lingura cimbru tocat
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se toacă busuiocul şi ceapa; se amestecă împreună cu smântână şi mierea.
Se taie dovleceii în fâşii longitudinale. Se taie betisoare de telemea.
Se condimenteaza dovleceii si se asaza deasupra ceapa verde, cimbrul si telemeaua; se ruleaza si se fixeaza.
Se asaza pe suporturi de aluminiu si se ung cu ulei. Se frig pe gratar 5 minute, timp in care se intorc o data.
Se condimenteaza sosul si se serveste alaturi de dovlecei.
Rulade de dovlecei cu telemea
Pofta buna!
Minirulade de pui cu spanac din: piept de pui, spanac, rosii, unt, ulei, oua, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de pui 300 g spanac 8 roşii uscate 20 g unt ulei pentru prăjit 2 ouă pesmet sare piper Mod de preparare: Spanacul bine curăţat şi spălat se pune la călit în unt topit. […]
Rulade de carne cu ou si marar
Rulade de carne cu ou si marar din: carne de vita, ou, ulei, smantana, marar, faina, morcov, lapte. Ingrediente: 150 g carne de vita 1 ou 10 g ulei 1 linguriţâ smintinâ mârar verde 1/2 linguriţâ fâinâ 5-6 felii morcov 2 linguri lapte Mod de preparare: Se taie carnea de vita in două felii, […]