Păstrăv la grătar, cu legume înăbuşite din: pastravi, lamaie, conopida, broccoli, pastai verzi, ceapa verde, ardei gras, morcov, mazare, porumb, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
2 pastravi de 500-600 g fiecare
1 lamaie
cateva buchetele de conopida si broccoli
50 g pastai verzi
4 fire ceapa verde
1 ardei gras rosu
1 morcov
5 linguri mazare
5 linguri porumb din conserva
sare
piper
3 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Cureţi peştii, îi speli bine şi îi usuci cu ajutorul unor prosoape de bucătărie.
Stropeşti peştele cu zeamă de lămâie şi îi presari cu sare şi piper după gust. Păstrezi peştele în frigider.
Speli legumele, apoi le cureţi şi le tai după preferinţă. într-un vas termorezistent uns cu 1 lingură de ulei, aşezi legumele, torni în vas 1/2 cană apă şi presari peştele cu sare şi piper după gust.
Acoperi vasul cu un capac şi îl introduci în cuptorul cald, pentru aproximativ 20 de minute.
Incingi grătarul, îl ungi şi frigi pe el peştele, întorcându-l pe ambele părţi.
Serveşti peştele stropit cu zeamă de lămâie, alături de legumele înăbuşite.
Pastrav la gratar cu patrunjel si busuioc din: patravi, lamai, patrunjel, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 4 păstrăvi, curăţaţi 2 lămâi 1 legătură cu pătrunjel verde sare piper busuioc proaspăt Mod de preparare: Asezonează peştele după gust. Taie mărunt pătrunjelul şi busuiocul. Introdu verdeaţa în interiorul peştelui. Taie lămâile în felii subţiri şi introdu câte 2-3 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.