Ciuperci umplute cu pasta de cartofi si tofu
PrinteazaCiuperci umplute cu pasta de cartofi si tofu din: ciuperci, cartofi, spanac, tofu, ulei, sare, piper.
- 10 ciuperci proaspete potrivit de mari
- 3 cartofi
- 50 g spanac congelat
- 50 g tofu
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se aleg ciuperci albe si frumoase, se spală, se sărează si se pun cu gura în jos 5 min la cuptor, ca să elimine apa.
Se curătă cartofii, se taie cubulete, se fierb, se scot şi se pun în blender împreună cu spanacul si brânza tofu măruntită.
Se subţiază pasta cu apa în care au fiert cartofii, se adaugă o lingură de ulei de măsline, se potrivesc cu sare şi de piper.
Se umplu ciupercile cu amestecul preparat şi se pun la cuptor până se rumenesc uşor.
Ciuperci umplute cu pasta de cartofi si tofu
Pofta buna!