Reteta prajitura cu struguri

Printeaza

Reteta prajitura cu struguri

Ingrediente:Prajitura cu struguri

  • 300 g făină
  • 250 g zahăr
  • 150 g smântână
  • 120 g margarină
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă rasă de bicarbonat
  • 1/2 lămâie
  • 1 kg struguri

 

 

Mod de preparare:

Freci zahărul cu margarina până se topeşte, apoi adaugi ouăle bătute şi amesteci în continuare. Pui apoi coaja şi zeama de lămâie, adaugi treptat smântână şi omogenizezi compoziţia.

Cerni făina cu bicarbonatul, apoi le adaugi în compoziţia pregătită şi amesteci. Speli apoi strugurii, culegi boabele de pe ciorchine şi le laşi deoparte. Ungi o tavă cu margarină, o tapetezi cu făină, torni aluatul şi pui boabele de struguri.

Dai prăjitura la cuptor pentru 35 de minute şi după ce s-a rumenit, o laşi să se răcească, apoi o tai bucăţi şi o pudrezi cu zahăr.

Prăjitură cu struguri

Prajitura cu struguri

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.