Bors de fasole cu morcovi si ceapa

Printeaza

Bors de fasole cu morcovi si ceapa din: fasole boabe, morcovi, ceapa, ardei grasi, rosii, bors, sare.

Ingrediente:Bors_de_fasole_cu_morcovi_si_ceapa

  • 300 g fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 2 ardei grasi de culori diferite
  • 2-3 rosii bine coapte
  • 1/2 l bors
  • sare

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte de prepa­rare se pune fasolea la înmuiat în apă. A doua zi se scurge si se fierbe în 2-3 ape. In a treia apă cu care se pune fasolea la fiert se adaugă morcovii tăiaţi rondele sau cuburi, ceapa tocată mărunt şi ardeii tăiaţi fâşii sau cuburi.

Se lasă pe foc aproximativ 45 de minute si apoi se verifică dacă boabele sunt fierte. Se adaugă roşiile fără pieliţe, sarea si borşul fiert separat. Se mai lasă la fiert 10 minute. Se poate servi atât caldă, cât si rece.

Bors de fasole cu morcovi si ceapa

Bors_de_fasole_cu_morcovi_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.