Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, bulion, frunze de dafin, leustean. Ingrediente: 400g fasole boabe 250g afumătură (costiță, cârnați sau kaizer) 1 ceapă mare 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ardei gras 3 roșii medii sau 200ml suc de roșii […]
Ciorba de salata verde cu costita afumata
PrinteazaCiorba de salata verde cu costita afumata din: salata verde, ulei, costita afumata, ceapa, oua, patrunjel, zeama de lamaie, sare, piper.
- 4 salate verzi medii
- 50 ml ulei
- 150 g costita afumata
- 1 ceapa
- 3 oua
- 1 legatura patrunjel
- zeama de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi bine frunzele de salată, tăiaţi-le fâşii. Tăiaţi costiţa bucăţele subţiri.
Incingeţi uleiul şi puneţi la prăjit o jumătate din costiţă; când începe să se rumenească, adăugaţi şi ceapa tocată mărunt.
Lăsaţi-le să se mai călească împreună, amestecând frecvent, până devine ceapa sticloasă.
Stingeţi acest amestec cu 1,5 1 apă clocotită.
Când ceapa e fiartă, adăugaţi salata, să mai fiarbă împreună câteva minute.
Rumeniţi restul de costiţă într-un pic de ulei, adăugaţi ouăle bătute cu puţină sare, astfel încât să obţineţi o omletă tare.
Când s-a răcit puţin omleta, tăiaţi-o bucăţi şi adăugaţi-o în supă, lăsând-o să mai fiarbă 2-3 min.
Asezonaţi cu sare şi piper şi acriţi cu zeamă de lămâie. Când serviţi, presăraţi pătrunjel tocat mărunt.
Ciorba de salata verde cu costita afumata
Pofta buna!
Ciorbă de Ciolan de Porc cu Legume Ciorbă de Ciolan de Porc cu Legume din: ciolan de porc, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina, orez, apa, ulei de floarea soarelui, , otet, sare, piper, frunze de leustean. Vă invităm să descoperiți o rețetă tradițională românească, dar cu o abordare modernă – Ciorba de Ciolan de Porc. Această mâncare cu arome […]
Pofta buna!
Nu arata foarte imbietor, pe bune acum zici ca-o o voma