Friptura aromata de porc

Printeaza

Friptura aromata de porc din: muschi file de porc, unt, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_aromata_de_porc

  • 800 g muschi file
  • un pachet unt
  • 10 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă cu untul moale, la temperatura camerei, şi piper. Sarea se adaugă în funcţie de cât de sărat este untul.

Cu amestecul de unt se unge carnea şi ce nu s-a mai putut întinde pe carne se pune în tavă.

Se dă carnea la cuptor pen­tru o oră, stropind-o din când în când cu sosul din tavă.

După o oră se verifică cu o andrea şi, dacă nu iese suc rozaliu din carne, este gata. Se lasa 15 minute dupa coacere si apoi se taie.

Friptura aromata de porc

Friptura_aromata_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.