Prajitura cu zmeura si frisca

Printeaza

Prajitura cu zmeura si frisca din: foaie de napolitana, iaurt, frisca, zahar pudra, gelatina, esenta de vanilie, zmeura, gelatina rosie.

Ingrediente:Prajitura_cu_zmeura_si_frisca

  • o foaie de napolitana

pentru umplutura:

  • 500 ml iaurt natur
  • 250 ml frisca lichida
  • 45 g zahar pudra
  • 6 g gelatina
  • o lingura esenta de vanilie

pentru decor:

  • 200 g zmeura
  • 2 plicuri gelatina rosie pentru decor

 

Mod de preparare:

Pentru crema de iaurt, se prepară gelatina, conform indicaţiilor de pe pachet. Apoi, se amestecă cu 50 ml frişcă.

Intr-un vas, se amestecă iaurtul si zahărul, se adaugă amestetul de gelatină si frişcă, se pune şi restul de frişcă şi se parfumează cu esenţa de vanilie.

Intr-o tavă mare, se pune o foaie de napolitană şi se întinde crema vanilată de iaurt. Se aşază fructele şi se prepară gelatina roşie pentru decor.

Se toarnă gelatina roşie peste fructe, se lasă să se răcească şi se dă la rece prăjitura pentru 2 ore.

Prajitura cu zmeura si frisca

Prajitura_cu_zmeura_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.