Muschi de porc in aluat de clatite

Printeaza

 Muschi de porc in aluat de clatite

Ingrediente:Muschi de porc in alut de clatite

  • 750 g muşchi de porc
  • 4 ouă
  • 200 g făină
  • 400 ml lapte
  • 50 g caşcaval
  • 2 cepe
  • 200 g ciuperci
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o usuci cu un şervet de bucătărie şi o tai felii pe care le baţi ca pentru şniţele. Le presari cu sare şi le prăjeşti în ulei încins.

Cureţi apoi ceapa şi ciupercile, le tai mărunt şi le căleşti împreună în tigaie şi după 10 minute presari vedeaţa tocată, sare după gust şi dai tigaia deoparte. Următorul pas este pregătirea clătitelor pentru care amesteci 2 ouă cu 300 ml lapte, presari făină în ploaie şi amesteci totul până se omogenizează.

Mai pui sare ca să-i dai gust, apoi prăjeşti foi de clătite în ulei încins. Când sunt gata, aşezi pe fiecare clătită câte o felie prăjită de muşchi de porc, deasupra pui câte o lingură de ciuperci cu ceapă călite şi împătureşti clătita în patru.

Aşezi apoi clătitele una lângă alta într-o tavă unsă cu unt. Baţi cele două ouă cu 2 linguri din făina şi laptele rămase şi le torni peste clătite. Presari şi caşcavalul ras şi dai totul la cuptor pentru 25 de minute. E foarte bună numai caldă!

Muschi de porc in alut de clătite

Muschi de porc in alut de clatite

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa incerc si eu sa fac muschi de porc in aluat de clatite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.