Pandispan cu scortisoara
PrinteazaPandispan cu scortisoara din: faina, ulei, zahar, apa rece, otet, scortisoara, zahar vanilat, bicarbonat, praf de copt, margarina, sare.
- 3 cesti de faina
- 1 ceasca de ulei
- 2 cesti de zahar
- 2 cesti de apa rece
- 3 linguri otet
- 3 lingurite scortisoara
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 lingurite bicarbonat
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingura margarina
- 1 varf de sare
Mod de preparare:
Se bate uleiul cu zahărul, după care se adaugă oţetul, apa, vanilia, făina în care s-au amestecat bicarbonatul şi praful de copt. La sfârşit se adaugă sarea şi scorţişoara.
Compoziţia formată se toarnă într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină. Se pune la cuptor timp 45 minute.
Pandispan cu scortisoara
Pofta buna!