Vinete cu cascaval si rosii

Printeaza

Vinete cu cascaval si rosii din: vinete, rosii, cascaval, ulei, sare.

Ingrediente:Vinete_cu_cascaval_si_rosii

  • 3 vinete
  • 6-8 rosii
  • 200 g cascaval ras
  • 4 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii pe lung, care se aşază fiecare pe masa acoperită cu un şervet. Se presară cu sare şi se lasă o oră să se elibereze sucul. In tava de cuptor se pune o lingură de ulei. Roşiile se taie rondele care se ung cu ulei şi se aşază în 3 straturi alternative cu feliile de vinete, şterse de suc.

Ultimul strat trebuie să fie de roşii peste care se presară caşcaval. Se dau la cuptor pentru 40 de minute.

Vinete cu cascaval si rosii

Vinete_cu_cascaval_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.