Visine murate

Printeaza

Visine murate din: visine, otet alb, apa, zahar, sare grunjoasa, cuisoare.

Ingrediente:Visine_murate

  • 900 g visine
  • 590 ml otet alb de 5%
  • 590 ml apa
  • 7 linguri zahar
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 8 cuisoare

 

 

Mod de preparare:

Se spală şi se aleg numai acele fructe întregi. într-o cratiţă se pun la fiert oţetul, apa, zahărul, sarea şi cuisoarele. Se lasă să fiarbă 2 minute, se stinge focul şi se lasă aşa. Intre timp, fiecare vişină se găureşte pe lângă sâmbure cu o andrea şi se aşază semi îndesat în borcane.

Se toarnă zeama fiartă lăsând un mic spaţiu până în gâtul borcanului. Se astupă borcanele si se pun la fiert pentru 10 minute într-un vas mare cu ziare. Se lasă apoi să se răcească aşa şi se pun în cămară. Se desfac în două săptămâni şi sunt o garnitură excelentă pentru fripturi de porc.

Visine murate

Visine_murate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.